Cost Consulting | Rólunk
50512
page,page-id-50512,page-template-default,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.8.1, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,side_menu_slide_from_right,fade_push_text_top,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Rólunk

E-licit

2007-ben cégünk kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy üzleti és állami ügyfeleinek telekommunikációs (vezetékes és mobil), ill.  energetikai (áram és gáz) költségeit drasztikusan csökkentse.

Mindenekelőtt e-licit alapú versenyeztetési megoldásunkkal értéket szeretnénk teremteni meglévő és jövőbeli ügyfeleink számára. Értéket teremteni innovatív és rugalmas hozzáállásunkkal, jól képzett, tapasztalt munkatársainkkal.

A legújabb piaci igényekhez alkalmazkodó, folyamatosan megújuló szolgáltatásainkkal képesek vagyunk megfelelni a legkülönbözőbb piaci igényeknek a beszerzés támogatás területén.

Vezető szakértőink egy-egy szakterületre specializálódtak, mindennapos segítséget nyújtva ezzel ügyfeleinknek. Célunk partnereink eredményességének és hatékonyságának növelése, energetikai, telekommunikációs és egyéb költségeinek maximális csökkentése e-licit bevonásával.

elicit

CSR

csr

Egyik alapvető értékéhez – a társadalom felé való elkötelezettséghez – méltóan a Cost Consulting jól körülírt stratégiát valósít meg a vállalatok társadalmi felelősségvállalása (Corporate Social Responsibility – CSR) területén.

Ez a cél pozitívan befolyásolja a Cost Consulting egész működését.

Elkötelezettségünk nem csupán kézenfekvő igényeket szolgál, hanem jó hatással van az üzleti tevékenységre, jó hatással van munkatársainkra, hozzáadott értéket közvetít számukra és a társadalom számára is.

Úgy gondoljuk, Magyarországon rengeteg kiaknázatlan lehetőség van a társadalom segítésére és a környezet védelmére és büszkék vagyunk arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás cégünk egyik legfontosabb alappillére.
Cégünk kiemelt támogatója a Bethesda kórháznak, ill. a borítékot a ÉFOESZ-től szerezzük be.